Македонија на Зимските олимписки игри 1998: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
 
===МушкарциМажи===
{|class="wikitable" style="font-size:90%"
|-
!rowspan="2"|ТачмичарНатпреварувач
!rowspan="2"|Дисциплина
!colspan="5"|Резултати
!1. трка
!2. трка
!Вкупно
!Укупно
!Место
!Пласман
|-
|[[Александар Стојановски]]
|[[Алпско скијањескијење на ЗимскимЗимските олимпијскимолимписки играмаигри 1996. — велеслалом за мушкарце1998|Велеслалом]]
|align="center"|1:31,83 (45)
|align="center"|1:29,34 (36)
|}
 
===ЖенеЖени===
{|class="wikitable" style="font-size:90%"
|-