Разлика помеѓу преработките на „Youthanasia“

Додадени 92 бајти ,  пред 8 години
нема опис на уредувањето
Сите песни се напишани и компонирани од [[Дејв Мастејн]], освен обележаните каде свој удел имале и останатите членови.
 
# "''Reckoning Day"'' (Мастејн, Фридмен, Елефсон) – 4:34
# "''[[Train of Consequences]]"'' – 3:26
# "''Addicted to Chaos"'' – 5:26
# "''[[À Tout le Monde]]"'' – 4:28
# "''Elysian Fields"'' (Мастејн, Елефсон) – 4:03
# "''The Killing Road"'' – 3:57
# "''Blood of Heroes"'' – 3:57
# "''Family Tree"'' (Мастејн, Елефсон, Менза) – 4:07
# "''Youthanasia"'' – 4:09
# "''I Thought I Knew It All"'' (Мастејн, Фридмен, Елефсон, Менза) – 3:44
# "''Black Curtains"'' (Мастејн, Фридмен) – 3:39
# "''Victory"'' (Mustaine, Фридмен, Елефсон, Менза) – 4:27
 
==== Бонус песни од 2004: ====
# <li value=13>"''Millennium of the Blind"'' <small>(претходно необјавена)</small> (Мастејн, Фридмен) – 2:15
# "''New World Order"'' <small>(демо)</small> – 3:45
# "''Absolution"'' <small>(инструментална)</small> (Мастејн, Фридмен) – 3:27
# "''À Tout le Monde"'' <small>(демо)</small> – 6:20
 
== Наводи ==