Разлика помеѓу преработките на „Воднолилјановидни“

с
нема опис на уредувањето
с
|-
| style="background:#fff; padding:2.5px; font-size:85%" |ред '''Воднолилјановидни'''
: '''[[Cabombaceae]]''' ([[Кабомби]])
:* ''[[Brasenia]]'' (1 вид)
:* ''[[Cabomba]]'' (5 вида)
: '''[[Hydatellaceae]]''' ([[Хидатели]])
:* ''[[Trithuria]]'' (12 вида)
: '''[[Nymphaeaceae]]''' - [[Водни лилјани]]