Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Песок“

нема опис на уредувањето
 
==='''Начин на работа'''===
Фондацијата T-Mobileвипппп за Македонија работи врз основа на годишна програма. Годишната програма се одобрува од Одборот на Фондацијата во декември, за наредната година.
Се одобруваат проекти кои се исклучиво со хуманитарна цел, а особено оние за доброто на децата, како и на ранливите социјални групи.
Проектите можат да бидат иницирани од организации, установи, поединци, деловни субјекти, невладини организации се додека се во согласност со целите на Фондацијата и се доставени во предвидениот временски рок.
Анонимен корисник