Разлика помеѓу преработките на „Зеленград“

Додадени 6 бајти ,  пред 9 години
*Група автори, Злетовска област, 1974.
*Стеван Симиќ, Историја кратовске области, Белград, 1914.
*Пописи на население, Сојузен завод за статитикастатистика. Белград 1981
*Попис на населението на Македонија, Републички завод за стистикастатистика, Скопје.
 
{{Мак-никулец}}
Анонимен корисник