Николај I (Русија): Разлика помеѓу преработките

с
Замена на Image:Tsar_Nicholas_I.PNG со Image:Franz_Krüger_-_Portrait_of_Emperor_Nicholas_I_-_WGA12289.jpg (од страна на Mys 721tx поради: Exact or scaled-down duplicate: [[commons::File:Fran...
с (Замена на Image:Tsar_Nicholas_I.PNG со Image:Franz_Krüger_-_Portrait_of_Emperor_Nicholas_I_-_WGA12289.jpg (од страна на Mys 721tx поради: Exact or scaled-down duplicate: [[commons::File:Fran...)
{{Инфокутија за личност
| име=Николај I
| портрет=Tsar Nicholas IFranz_Krüger_-_Portrait_of_Emperor_Nicholas_I_-_WGA12289.PNGjpg
| опис=Император на Русија
| наставка=