Силвија Стојановска: Разлика помеѓу преработките

[проверена преработка][проверена преработка]
Ред 38:
* [[Грев или шприцер (филм)|Грев или шприцер]], 1993
* [[Време, живот (филм)|Време, живот]], 1992
* [[Поштар, р. Богдан Поп Ѓорчев, ТВ (филм)|Поштар]], 1991
* [[Заминувањето од Пасквелија, р. Иван Митевски, ТВ филм]], 1991
* [[Трето доба, р. Иван Митевски, ТВ(телевизиска серија)|Трето доба]], 1986
* [[Комедијанти, р. Душко Наумовски, ТВ(телевизиска серија, МРТВ)|Комедијанти]], 1984
* [[Премиера, р Ацо Алексов,(филм)|Премиера ТВ]], 1983
* [[Јужна патека, р.(филм)|Јужна Стевопатека Црвенковски]], 1982
* [[Време на летала, р.(филм)|Време Иванна Митевски,летала ТВ]], 1982
* [[Црвениот коњ, р.(филм)|Црвениот Столекоњ Попов]], 1981
 
[[Категорија:Македонски глумци]]