Глобално затоплување: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
* [[јаглерод моноксид]] (CO)
* [[јаглерод диоксид]] (CO<sub>2</sub>)
* [[азотен оксид|азотен субоксидазотсубоксид]] (N<sub>2</sub>O)
* [[сулфур хексафлуорид]] (SF<sub>6</sub>)