Разлика помеѓу преработките на „Јовица Тасевски - Етернијан“

 
== Надворешни врски ==
* [http://makedonija.rastko.net/delo/12267 „Небесни стражи“ од Јовица Тасевски - Етернијан]
* [http://eternijan.blogspot.com Блог на Јовица Тасевски - Етернијан]
 
[http://eternijan.blogspot.com Блог на Јовица Тасевски - Етернијан]
 
== Извори ==