Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:ESC“

с
Јас [[Корисник:LBakraceski|LBakraceski]], му ја доделувам оваа награда на [[Корисник:ESC|ESC]] за неговите посебни придонеси на Македонската Википедија од областа на [[Филм]]от, [[Музика]]та и [[Телевизија]]та. Keep up the good work ;)
[[Слика:Oskar_orden.JPG|thumb|250px|right]]
 
== Слики, лиценци за слики по втор пат ==
 
Погледнете ја дискусија погоре, од пред некое време. Би Ве замолил за сликите кои ги подигнувате да наведете соодветна лиценца и да не подигнувате слики чија употреба е ограничена со одредени лиценци права. Во спротивно истите ќе бидат избришани.--[[Корисник:Brest|brest]] 22:50, 8 март 2008 (UTC)