Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Методија Шаторов-Шарло“

(→‎година на раждане: нова секција)
:Значи, ги решивте сите дилеми? И јас мислам дека е Методија Шаторов - Шарло. --[[Корисник:FlavrSavr|FlavrSavr]] 14:04, 22 декември 2006 (UTC)
:Повторно тривијален проблем. Апсолутно е небитен насловот на статијата, ако текстот во неа е добар. Коректно би било да се направат пренасочувања од [[Методија Шаторов]] и [[Методија Шаторов-Шарло]] и завршена приказна! --[[Корисник:Misos|Милош]] 15:18, 22 декември 2006 (UTC)
 
== година на раждане ==
 
Аз съм внук му и имам два документа за Шаторов – едно уверение за гражданско състояние, издадено в Скопие през 1940 г и лична карта издадена през 1939 г – и в двете годината на раждане е 1898.
Анонимен корисник