Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Начела и напатствија“

с
нема опис на уредувањето
с
 
|group7 = Напатствија за содржина
|list7 = {{nowrap begin}}[[Википедија:Наведување на извори|Наведување на извори]]{{·w}} [[Википедија:Конфликт на интерес|Конфликт на интерес]]{{·w}} [[Википедија:Не вклучувајте копии од примарните извори|Не вклучувајте копии од примарните извори]]{{·w}} [[Википедија:Појаснување|Појаснување]]{{·w}} [[Википедија:Значајност|Значајност]]{{nowrap end}}
 
|group8 = Напатствија за уредување