Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

нема опис на уредувањето
(→‎ВикиПроект Филм: кажете ако сте заинтересирани)
# {{За}} [[User:МартинПетковски|МартинПетковски]] <small>([[User talk:МартинПетковски|разговор]])</small> 15:16, 7 август 2012 (CEST) {{коментар}} Сметам дека овие поими се општо прифатени и повеќе користени во нашата земја и нема потреба од нивно менување. Јас лично никогаш не би пребарувал „сметач“ наместо „компјутер“.
 
====ДругиНеутрални гласови и други предлози====
{{неутрален}} Сакам само да кажам дека дури и да „изгласаме“ кои поими се посоодветни, тие само ќе преовладуваат! Односно, ќе ги има сите. Невозможно е да се оди од страна на страна и да се менува секое „сметач“ со „компјутер“ и сл. Може да се даде задача на бот да ги менува, но тоа е непотребно и неприоритетно. А второ постојат пренасочувања. Некои корисници погоре како аргумент велат дека не би им текнало да бараат сметач наместо компјутер, но пренасочувањата се затоа тука. --[[Корисник:SmartM&amp;M|Макс]]<sup>([[Разговор со корисник:SmartM&amp;M|разговор]])</sup> 16:15, 7 август 2012 (CEST)