Предлошка:FilipVtori: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
[[Корисник:FilipVtori|'''<font face="Arno pro" color="darkblack" size="3px">F<font color=red>ilip</font></font><font face="Rage italic" color="red" size="3px">V<font color=black>to</font><font color=red>ri</font>''']]</font> <font face="Rosewood Std Regular" color="black" size="5px">of</font> [[Разговор со корисник:FilipVtori|<font face="Old English Text MT" color="purple" size="3px"><font color=green>Ma</font>ce<font color=dark red>do</font><font color=blue>nia</font></font>]] {{date}}
188

уредувања