Википедија:Барања за оценувачки статус/FilipVtori: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
(→‎Прашања за кандидатот: едно дополнително)
Нема опис на уредувањето
::'''О:''' Кога ме прашувате мене, основниот проблем што го прави оценувањето неопходно во Википедија е вандализмот и изложувањето неточни тврдења во статиите. Тоа обично го прават корисници кои не ја почиуваат содржината на Википедија, јас сум строго против тоа.
:::'''3.1. Дополнително прашање'''...Твојов одговор по потполност е контрадикторен, на пример со твоите уредувања на Ризницата. Таму во спротивно на правилата (како што сам велиш дека си строго против тоа), имате огромен број на [http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:Contributions/FilipVtori контроверзни подигања на датотеки, лажирање] на истите и за тоа сте добиле едногодишен блок. Ме буни оваа искреност.--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 22:38, 5 август 2012 (CEST)
::::'''3.2. Одговор на дополнителното прашање:''' Кога доаѓа во прашање за моите дадотеки во Ризницата, јас бев неправилно блокиран и дадотеки кои сам ки имав креирано беа избришани без никаква причина. Се обидов да контактиран со корисникот кој ме блокира ([http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Martin_H. Мартин Н.]) но без успех поради тоа што не ми беше даена можност (од блокирањето). Тоа како прво, и како второ, во одговорот јас кажувам во смисла на статиите, односно на Википедијата (а не за Ризницата), ако сакате да ме сватите. {{FilipVtori}}
:'''4.''' Дали досега сте отстранувале туѓи уредувања и дали некој отстранил Ваши уредувања? Како сте постапиле со другите корисници, на кои сте им го направиле и кои Ви го направиле тоа?
::'''О:''' Јас досега сум отстранил неколку неточни уредувања за кои сум мислел дека се лажни, јас имам 5 мои избришани уредувања но не сум влегол во конфликт со никој поради тоа.
188

уредувања