Разлика помеѓу преработките на „Безвучна забна струјна согласка“

Создадена страница со: {{Инфокутија МФА|ipa number=130|decimal1=952|imagefile=xsampa-T2.png|x-sampa=T|kirshenbaum=T}} '''Безвучната нешушкава з...
(Создадена страница со: {{Инфокутија МФА|ipa number=130|decimal1=952|imagefile=xsampa-T2.png|x-sampa=T|kirshenbaum=T}} '''Безвучната нешушкава з...)
(нема разлика)