Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за оценувачки статус/FilipVtori“

→‎Прашања за кандидатот: едно дополнително
(→‎Прашања за кандидатот: едно дополнително)
:'''3.''' Дали сте запознаени со основните проблеми на Википедија поради кои оценувањето е неопходно?
::'''О:''' Кога ме прашувате мене, основниот проблем што го прави оценувањето неопходно во Википедија е вандализмот и изложувањето неточни тврдења во статиите. Тоа обично го прават корисници кои не ја почиуваат содржината на Википедија, јас сум строго против тоа.
:::'''3.1. Дополнително прашање'''...Твојов одговор по потполност е контрадикторен, на пример со твоите уредувања на Ризницата. Таму во спротивно на правилата (како што сам велиш дека си строго против тоа), имате огромен број на [http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:Contributions/FilipVtori контроверзни подигања на датотеки, лажирање] на истите и за тоа сте добиле едногодишен блок. Ме буни оваа искреност.--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 22:38, 5 август 2012 (CEST)
 
:'''4.''' Дали досега сте отстранувале туѓи уредувања и дали некој отстранил Ваши уредувања? Како сте постапиле со другите корисници, на кои сте им го направиле и кои Ви го направиле тоа?
::'''О:''' Јас досега сум отстранил неколку неточни уредувања за кои сум мислел дека се лажни, јас имам 5 мои избришани уредувања но не сум влегол во конфликт со никој поради тоа.