Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Кандидати за избрана статија/Свети Евнувиј, Пајсиј и Аверикиј“

(Извадок)
# {{за}} -- [[Корисник:Romanski1996|Romanski1996]] <small>[[Разговор со корисник:Romanski1996|(разговор)]]</small> 11:36, 05 август 2012 (CET)
=== Против ===
# {{Против}} {{коментар}} Статијата буквално претставува copy/paste, мала е, не е средена...
 
=== Воздржан ===