Википедија:Барања за оценувачки статус/FilipVtori: Разлика помеѓу преработките

отстранување на грешка при одговорот на четвртото прашање
(→‎Прашања за кандидатот)
(отстранување на грешка при одговорот на четвртото прашање)
 
:'''4.''' Дали досега сте отстранувале туѓи уредувања и дали некој отстранил Ваши уредувања? Како сте постапиле со другите корисници, на кои сте им го направиле и кои Ви го направиле тоа?
::'''О:''' Јас досега сум отстранил неколку неточни уредувања за кои сум мислел дека се не точни и дека се лажни, јас имам 5 мои избришани уредувања но не сум влегол во конфликт со никој поради тоа.
 
====Општи коментари====
188

уредувања