Википедија:Барања за оценувачки статус/FilipVtori: Разлика помеѓу преработките

→‎Прашања за кандидатот
(Создадена страница со: {{subst:БзОС|Корисник=FilipVtori|Опис={{FilipVtori}}}})
 
(→‎Прашања за кандидатот)
Драг кандидату, благодариме за вашата понуда да {{Уникод|ѝ}} служите на Википедија како оценувач. Се препорачува да ги одговорите овие општи прашања, со цел да го олесните одлучувањето на гласачите.
:'''1.''' Кои се вашите најдобри придонеси кон Википедија, и зошто?
::'''О:''' Па, според мое мислење, моите најдобри придонеси кон википедија се статиите. Имам создадено голем број на статии во времето на моето членство во Википедија и сите се добро прифатени од администраторите и оценувачите на македонската Википедија, можам овде да надополнам дека ниедна моја статија не е избришана поради неправилности. Статии најповеќе уредувам и креирам од областа на македонската историја.
::'''О:'''
 
:'''2.''' Колку често ги отворате скорешните промени?
::'''О:''' Скорешните промени ги отворам, во просек, 10 пати на ден.
::'''О:'''
 
:'''3.''' Дали сте запознаени со основните проблеми на Википедија поради кои оценувањето е неопходно?
::'''О:''' Кога ме прашувате мене, основниот проблем што го прави оценувањето неопходно во Википедија е вандализмот и изложувањето неточни тврдења во статиите. Тоа обично го прават корисници кои не ја почиуваат содржината на Википедија, јас сум строго против тоа.
::'''О:'''
 
:'''4.''' Дали досега сте отстранувале туѓи уредувања и дали некој отстранил Ваши уредувања? Како сте постапиле со другите корисници, на кои сте им го направиле и кои Ви го направиле тоа?
::'''О:''' Јас досега сум отстранил неколку неточни уредувања за кои сум мислел дека се не точни и дека се лажни, јас имам 5 мои избришани уредувања но не сум влегол во конфликт со никој поради тоа.
::'''О:'''
 
====Општи коментари====
188

уредувања