Википедија:Лиценци за слики: Разлика помеѓу преработките

с
с (+ корица на книга)
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:ГЛСД-корисник|ГЛСД-корисник]]<nowiki>}}</nowiki>
{{ГЛСД-корисник}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:ГЛСД-повардарска епархија|ГЛСД-повардарска епархија]]<nowiki>}}</nowiki>
{{ГЛСД-повардарска епархија}}
 
==Creative Commons слики==