Стадион Гоце Делчев: Разлика помеѓу преработките

илустрирање
[проверена преработка][проверена преработка]
Нема опис на уредувањето
(илустрирање)
{{Infobox_Stadium |
име = Стадион Гоце Делчев|
слика = [[Image:PrilepStadionGoceDelchev.jpgpng|200px]]| |
капацитет = 15.000 |
локација = [[Прилеп]], [[Република Македонија|Македонија]]||