Гевгелиско архијерејско намесништво: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
 
==Цркви==
*[[Црква „Св. Спас”Спас“ - Гевгелија]]
*[[Црква „Св. Кирил и Методиј”Методиј“ - Гевгелија]]
*[[Црква „Св. Димитриј”Димитриј“ - Валандово]]
*[[Црква „Св. Атанасие”Атанасие“ - Богданци]]
*[[Црква „Св. Ѓорѓи”Ѓорѓи“ - Пирава]]
*[[Црква „Св. Атанасие”Атанасие“ - Негорци]]
 
[[Категорија:Повардарска епархија/архиерејски наместништва]]