Гевгелиско архијерејско намесништво: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
с (Нова страница: *Архиерејски намесник, Прота - ставрофор Маријан Радински ==Цркви== *Црква „[[Св. Спас - Г...)
 
сНема опис на уредувањето
 
==Цркви==
*Црква „[[Св. Спас - ГевгелијаЦрква (црква)|Св„Св. СпасСпас” - Гевгелија]]” [[Гевгелија]]
*Црква „[[Св.Црква Кирил и Методиј - Гевгелија (црква)|Св„Св. Кирил и МетодијМетодиј” - Гевгелија]]” - [[Гевгелија]]
*[[Црква „Св. Димитриј” - Валандово]]
*Црква „[[Св. Димитриј - Валандово (црква)|Св. Димитриј - Валандово]]” - [[Валандово]]
*[[Црква „Св. Атанасие” - Богданци]]
*Црква „[[Св. Димитриј - Валандово (црква)|Св. Димитриј - Валандово]]” - [[Валандово]]
*[[Црква „Св. Ѓорѓи” - Пирава]]
*Црква „[[Св. Атанасие - Богданци (црква)|Св. Атанасие - Богданци]]” - [[Богданци]]
*[[Црква „Св. Атанасие” - Негорци]]
*Црква „[[Св. Атанасие - Богданци (црква)|Св. Атанасие - Богданци]]” - [[Богданци]]
*Црква „[[Св. Ѓорѓи - Пирава (црква)|Св. Ѓорѓи - Пирава]]” - [[Пирава]]
*Црква „[[Св. Атанасие - Негорци (црква)|Св. Атанасие - Негорци]]” - [[Негорци]]
 
[[Категорија:Повардарска епархија/архиерејски наместништва]]