Разлика помеѓу преработките на „Безвучна преднонепчена странична слеана согласка“

с
нема опис на уредувањето
(Создадена страница со: {{Инфокутија МФА | above = Безвучна преднонепчена странична слеана согласка | ipa symbol = c͡ʎ...)
 
с
Безвучната преднонепчена странична слеана согласка ги има следниве особености:
 
{{слеана согласка}}
{{преднонепчена согласка}}
{{Безвучнабезвучна кратка согласка}}
{{устена согласка}}
{{странична согласка}}
{{белодробна согласка}}
 
==Јазици ==