Разлика помеѓу преработките на „Извршен совет на Собранието на Македонија од 1986“

Создадена страница со: '''Извршниот совет на Народното Собрание на СР Македонија од 1986''' е последниот изврш...
(Создадена страница со: '''Извршниот совет на Народното Собрание на СР Македонија од 1986''' е последниот изврш...)
(нема разлика)
6.252

уредувања