Разговор за Википедија:Потпис: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
(→‎РОК АГРЕСОРИ: ново заглавие)
Нема опис на уредувањето
Групата Рок Агресори се оформени во 1991 г. од Фалус Агресор (Зоран Трпков)-вокал и гитара.
којшто е единствен оригинален член на бендот и Тони Станковски-тапани.
<br>
Во 1991 година дебитираат на Македонската национална телевизија со песната "Врати ми ги парите".Текстот на песната беше како и самиот наслов,односно,една реченица и со тоа го свртеа вниманието на домашната музичка јавност,којашто беше поделена околу тоа дали е ова некоја нова шарлатанска група или озбилен бенд.
<br>
Во 1992 г. ги снимаат песните "Јас смрдам на лук" и "Рок агресор оро",
а во 1993 г. песната "Секси лексикон".
11

уредување