Википедија:Лиценци за слики: Разлика помеѓу преработките

с
+ корица на книга
(+ два шаблони)
с (+ корица на книга)
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Филмски постер|Филмски постер]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Филмски постер}}
{{tl|Корица на книга}}
{{Корица на книга}}
<nowiki>{{</nowiki>[[:Шаблон:Фер употреба во|Фер употреба во]]<nowiki>}}</nowiki>
{{Фер употреба во}}