Илјада деветстотини осумдесет и четврта: Разлика помеѓу преработките

Нова страница: '''Илјада деветстотини осумдесет и четврта''', печатена и како '''1984''' (англиски:''Nineteen Eighty-Four'' и...
(Нова страница: '''Илјада деветстотини осумдесет и четврта''', печатена и како '''1984''' (англиски:''Nineteen Eighty-Four'' и...)
(нема разлика)
457

уредувања