Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за администраторски статус/M4r51n“

→‎Против: со објаснување
(→‎Против: со објаснување)
#{{против}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 18:45, 11 јули 2012 (CEST) {{коментар}}Во целост се согласувам и ги пордржувам дадените совети од страна на [[Корисник:Brainmachine|Brainmachine]]. Со оглед на тоа дека станугва збор за нов корисник, мислам дека е потребно да се стекне со соодветно искуство во уредувањето и односите со другите корисници.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 18:45, 11 јули 2012 (CEST)
#{{против}}[[User:AStyle|AStyle]] <small>([[User talk:AStyle|разговор]])</small> 22:14, 12 јули 2012 (CEST)
#{{против}} —<font color="black">[[User:INkubusse|iNkubusse]]</font><sup>[[User talk:INkubusse|<i> A?</i>]]</sup> 02:22, 14 јули 2012 (CEST) {{коментар}} Види, работата е во тоа што немаш потреба од администраторските алатки. Продолжи како што си почнал и надградувај се, зашто на мк.вики стварно ѝ требаш многу. Уредниците се тие што ја прават Википедија тоа што е. Администраторите постојат само за да решаваат некои досадни спорови и да снесуваат одговорност за секакви глупости. :) Значи, уште еднаш, и вака како што е можеш да правиш што сакаш на Википедија, односно имаш моќ да средуваш, да поправаш, да додаваш, итн.
 
=====Воздржани=====