Разлика помеѓу преработките на „Голам Хосеин Мојсени-Еџехеи“

Нова страница: '''Голам Хосеин Мојсени-Еџехеи''' е роден 1956 во провинцијата Исфахан, Иран. Тој е сегашен ...
(Нова страница: '''Голам Хосеин Мојсени-Еџехеи''' е роден 1956 во провинцијата Исфахан, Иран. Тој е сегашен ...)
(нема разлика)