Податотека:CoD Black Ops cover.png: Разлика помеѓу преработките

{{Податоци за неслободна слика |Опис = Омотот на Call of Duty: Black Ops. Се верува дека правата припаѓаат на Treyarch и/или Activision. |Извор = http://marketplace.xbox.com/en...
({{Податоци за неслободна слика |Опис = Омотот на Call of Duty: Black Ops. Се верува дека правата припаѓаат на Treyarch и/или Activision. |Извор = http://marketplace.xbox.com/en...)
(нема разлика)