Википедија:Селска чешма (Новости): Разлика помеѓу преработките

→‎Викиречник: нова секција
(→‎Викиречник: нова секција)
 
::::П.С. Предлагам на корисникот [[Корисник:INkubusse|Поречанец]] да му се додели орден за исклучителни доприноси во википедија на полето на правоприсната ревизија. Благодарам однапред. [[Корисник:Revizionist|Revizionist]] 13:51, 07 октомври 2007 (UTC)
 
== Викиречник ==
 
Здраво луѓе,
 
работев деновиве на Викиречникот. Направив понуда за [http://mk.wiktionary.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80:%D0%93%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0 главна страна] и [http://mk.wiktionary.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BD:%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0шаблон статија]. Во меѓувреме се (м)учам да направам шаблон во ХТМЛ и ПХП за внесување на зборови и автоматско правење на Викиречник статии. Секоја помош е добредојдена, мислења посебно. Како ви се допаѓа новата главна страна и шаблонот? Што би требало да се додаде или одземе? Повелете со коментари во разговорите на Викиречникот.
 
Поздрав. ([[Корисник:Toci|Toci]] 23:51, 26 февруари 2008 (UTC))
287

уредувања