Разлика помеѓу преработките на „Историја на Македонија (1991 - денес)“

нема опис на уредувањето
Главниот дел од создавањето на денешниот армиски арсенал, дојде во времето на министерувањето на Љубен Пауноски, кога и се интензивираа контактите со [[НАТО]].
 
== Надворешни врски ==Надворешните врски се доле
 
*[http://www.vest.com.mk/default.asp?id=42396&idg=3&idb=638&rubrika=Revija За 11 години 231 министер во 12 влади,] Вест
Анонимен корисник