Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Односи со јавноста“

:*[[13 февруари|13.02]].[[2008]] - [http://www.makfax.com.mk/look/novina/article.tpl?IdLanguage=10&IdPublication=2&NrArticle=101144&NrIssue=582&NrSection=10 makfax online, internet daily newspaper], ''Википедија на македонски јазик надмина 15 илјади статии''
:*[[14 февруари|14.02]].[[2008]] - [http://tocka.com.mk/vest.php?vest=7019 tocka.com.mk], ''Да ја изградиме најголемата Македонска енциклопедиа''
:*[[14 февруари|14.02]].[[2008]] - [http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12143 kajgana.com], ''Дискусија на forum.idividi.com.mk''
:*[[14 февруари|14.02]].[[2008]] - [http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=20882 idividi.com.mk forum], ''Дискусија на forum.kajgana.com''
:*
 
Анонимен корисник