Разлика помеѓу преработките на „Категорија:Административна поделба на Венецуела“

Нова страница: Венецуела е поделена на 23 држави (estados), 1 главен дистрикт (Distrito Capital) и на федерални независнос...
(Нова страница: Венецуела е поделена на 23 држави (estados), 1 главен дистрикт (Distrito Capital) и на федерални независнос...)
(нема разлика)