Разлика помеѓу преработките на „Африкански куп на нации 2008“

|[[7 февруари]] [[2008]]. - [[Кумаси]]|{{ОБС}}|1|'''{{ЕГИ}}'''|'''4'''
<!--финале -->
|[[10 февруари]] [[2008]]. - [[Акра]]|{{КМР}}|0|'''{{ЕГИ}}'''|'''1'''
<!--за трето место -->
|[[9 февруари]] [[2008]]. - [[Кумаси]]|'''{{ГХА}}'''|'''4'''|{{ОБС}}|2