Разлика помеѓу преработките на „Црква Свети Жен Мироносец“

Guitardemon666 ја премести страницата Црква Свети Жен Мироносец на Црква Свети Жени Мироносици: Преведувачот очигледно не разбирал руски. Н...
(Guitardemon666 ја премести страницата Црква Свети Жен Мироносец на Црква Свети Жени Мироносици: Преведувачот очигледно не разбирал руски. Н...)
 
(нема разлика)
13.850

уредувања