Разлика помеѓу преработките на „Африкански куп на нации 2008“

{{фудбалкутија
|датум=[[27 јануари]] [[2008]]</br>19:30
|тим1=[[Тунис]] [[Слика:Flag of Tunisia.svg|25п]]{{З-ТУН}}
|резултат=3 – 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95952&ma=22&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{ЈАР}}
{{фудбалкутија
|датум=[[31 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Тунис]] [[Слика:Flag of Tunisia.svg|25п]]{{З-ТУН}}
|резултат=0 – 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=96203&ma=23&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{АНЛз}}