Разлика помеѓу преработките на „Африкански куп на нации 2008“

Нема измена во големината ,  пред 13 години
{{фудбалкутија
|датум=[[22 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[ЕгипатЕгипет]] {{З-ЕГИ}}
|резултат=4 – 2<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95828&ma=13&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{КМР}}
{{фудбалкутија
|датум=[[26 јануари]] [[2008]]</br>19:30
|тим1=[[ЕгипатЕгипет]] {{З-ЕГИ}}
|резултат=3 – 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95865&ma=16&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{СУД}}
{{фудбалкутија
|датум=[[30 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[ЕгипатЕгипет]] {{З-ЕГИ}}
|резултат=1 – 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95865&ma=17&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{ЗАМ}}