Разлика помеѓу преработките на „Африкански куп на нации 2008“

{{фудбалкутија
|датум=[[22 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Египат]] [[Слика:Flag of Egypt.svg|25п]]{{З-ЕГИ}}
|резултат=4 – 2<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95828&ma=13&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{КМР}}
{{фудбалкутија
|датум=[[22 јануари]] [[2008]]</br>19:30
|тим1=[[Судан]] [[Слика:Flag of Sudan.svg|25п]]{{З-СУД}}
|резултат=0 – 3<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95926&ma=14&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{ЗАМ}}
{{фудбалкутија
|датум=[[26 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Камерун]] [[Слика:Flag of Cameroon.svg|25п]]{{З-КМР}}
|резултат=5 – 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95830&ma=15&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{ЗАМ}}
{{фудбалкутија
|датум=[[26 јануари]] [[2008]]</br>19:30
|тим1=[[Египат]] [[Слика:Flag of Egypt.svg|25п]]{{З-ЕГИ}}
|резултат=3 – 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95865&ma=16&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{СУД}}
{{фудбалкутија
|датум=[[30 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Камерун]] [[Слика:Flag of Cameroon.svg|25п]]{{З-КМР}}
|резултат=3 – 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95865&ma=18&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{СУД}}
{{фудбалкутија
|датум=[[30 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Египат]] [[Слика:Flag of Egypt.svg|25п]]{{З-ЕГИ}}
|резултат=1 – 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95865&ma=17&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{ЗАМ}}