Разлика помеѓу преработките на „Африкански куп на нации 2008“

|тим2={{МАР}}
|голови1=[[Брајан Брендел|Брендел]] {{гол|24}}
|голови2=[[Суфијан Алуди|Алуди]] {{гол|1}} {{гол|5}} {{гол|28}}<br />[[Тарик Сектиуи|Сектиуи]] {{гол|40|[[Једанаестерац|пен.]]}}<br />[[Монсеф Зерка|Зерка]] {{гол|74}}
|стадион=Охене Џан, [[Акра]]
|публика=2.000