Toci

Членува од 12 јули 2006
Нема измена во големината ,  пред 15 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
<div style='float:right;border:black 1px;margin-left:1px;margin-right:30px;margin-top:1px;margin-bottom:1px;'>
 
{| cellspacing='0' style='width:222px;background:white; margin-top:3px;margin-bottom:3px; border:solid Aquamarine 1px'
| {{Корисник mk}}{{Корисник en-5}}{{Корисник sr-4}} {{Корисник hr-3}} {{Корисник bs-4}}{{Корисник bg-2}}{{Корисник sv-3}}
|}
 
{| cellspacing='1' style='width:255px;background:yellow;border:solid #FFCC00 1px;:margin-top:px;margin-bottom:3px;'
| style="width:45px;height:45px;background:#000000;text-align:center;font-size:14pt;" | [[Слика:The Earth seen from Apollo 17.jpg|60px]]
| style="font-size:8pt;color:white;text-align:center;padding:4pt;line-height:1.25em;" | Корисникот се залага за соживот со '''[[Земја|<span style='color: white'>планетата Земја</span>]]'''. Рециклирајте, поправајте, штедете и мислете на генерациите што доаѓаат.
|}
 
{| cellspacing='0' style='width:222px;background:white; margin-top:3px;margin-bottom:3px; border:solid Aquamarine 1px'
| {{Корисник mk}}{{Корисник en-5}}{{Корисник sr-4}} {{Корисник hr-3}} {{Корисник bs-4}}{{Корисник bg-2}}{{Корисник sv-3}}
|}
 
287

уредувања