Toci

Членува од 12 јули 2006
Додадени 74 бајти ,  пред 14 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
<div style='float:right;border:black 1px;margin-left:1px;margin-right:30px;margin-top:1px;margin-bottom:1px;'>
 
{| cellspacing='10' style='width:255px222px;background:yellowwhite;border:solid #FFCC00 1px;:margin-top:3px;margin-bottom:3px; border:solid Aquamarine 1px'
| {{Корисник mk}}{{Корисник en-5}}{{Корисник sr-4}} {{Корисник hr-3}} {{Корисник bs-4}}{{Корисник bg-2}}{{Корисник sv-3}}
|}
 
{| cellspacing='01' style='width:222px255px;background:whiteyellow;border:solid #FFCC00 1px;:margin-top:3pxpx; bordermargin-bottom:solid Aquamarine 1px3px;'
| style="width:45px;height:45px;background:yellow;text-align:center;font-size:14pt;" | [[Слика:Flag_of_Macedonia.png|60px]]
| style="font-size:8pt;text-align:center;padding:4pt;line-height:1.25em;" | Корисникот е '''[[Македонци|<span style='color: black'>Mакедонeц</span>]]'''.
| style="width:45px;height:45px;background:#000000;text-align:center;font-size:14pt;" | [[Слика:The Earth seen from Apollo 17.jpg|60px]]
| style="font-size:8pt;color:white;text-align:center;padding:4pt;line-height:1.25em;" | Корисникот се залага за соживот со '''[[Земја|<span style='color: white'>планетата Земја</span>]]'''. Рециклирајте, поправајте, штедете и мислете на генерациите што доаѓаат.
|}
 
{| cellspacing='0' style='width:222px;background:white; margin-top:3px; border:solid Aquamarine 1px'
| {{Корисник mk}}{{Корисник en-5}}{{Корисник sr-4}} {{Корисник hr-3}} {{Корисник bs-4}}{{Корисник bg-2}}{{Корисник sv-3}}
|}
 
Тоци е скратено име од Тодор. Роден сум 1976 во Скопје, имам дипломирано на Архитектонскиот факултет во Скопје во 2003. Во 2007 магистрирав одржлива инфраструктура и инжинерство на животната средина на Кралскиот институт на технологија во Стокхолм, во Шведска од каде ги пишувам статиите.
 
Е-пошта за контакт <span style='color:darkred'>тоци(мајмунче)он.нет.мк</span> (истите букви само на латиница).
287

уредувања