Toci

Членува од 12 јули 2006
Додадени 35 бајти ,  пред 14 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Тоци е скратено име од Тодор. Роден сум 1976 во Скопје, имам дипломирано на Архитектонскиот факултет во Скопје во 2003. Во 2007 магистрирав одржлива инфраструктура и инжинерство на животната средина на Кралскиот институт на технологија во Стокхолм, во Шведска од каде ги пишувам статиите.
 
Е-пошта за контакт <span style='color:darkred'>тоци(мајмунче)он.нет.мк</span>.
287

уредувања