Toci

Членува од 12 јули 2006
Нема измена во големината ,  пред 14 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{Babel-7|mk|en-5|sr-34|hr-3|bs-34|bg-2|sv-3|}}
 
Тоци е скратено име од Тодор. Роден сум 1976 во Скопје, имам дипломирано на Архитектонскиот факултет во Скопје во 2003. Во 2007 магистрирав одржлива инфраструктура и инжинерство на животната средина на Кралскиот институт на технологија во Стокхолм, во Шведска од каде ги пишувам статиите.
287

уредувања