Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
{{main|aрхитектура|Aрхитектура}}
 
[[Внатрешна архитектура]] е дел од [[архитектура|архитектурата]] кој се занимава со исцртување и обликување на внатрешноста на [[градби|градбите]] сосе покуќнината.
287

уредувања