Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

 
===Распоредување на покуќнина===
{{main|Покуќнина}}
 
[[Покуќнина]] е целата опрема, [[мебел]], кујнски прибор и садови, опрема за бањи и тоалети, [[електрични уреди]], кои се користат во едно домаќинство.
 
287

уредувања