Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

Инсталациони работи се однесуваат на изработка и поставување на инсталации за [[вода]], [[струја]], [[телевизија]], [[радио]], [[интернет]], [[греење]], [[канализација]] и [[ѓубре]] во една градба.
 
===Распоредување на покуќнина===
===Покуќнина===
 
[[Покуќнина]] е целата опрема, [[мебел]], кујнски прибор и садови, опрема за бањи и тоалети, [[електрични уреди]], кои се користат во едно домаќинство.
287

уредувања