Внатрешно уредување: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
[[Внатрешна архитектура]] е дел од [[архитектура|архитектурата]] кој се занимава со исцртување и обликување на внатрешноста на [[градби|градбите]] сосе покуќнината.
 
[[Внатрешно уредување]], [[Внатрешен дизајн]]
 
==Историја==
287

уредувања